Konyhatervezés – letölthető anyag

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem azokat a letölthető anyagokat, amik egy adott témában összegyűjtik a legfontosabb információkat. Bármikor meg tudom nyitni a későbbiekben is a gépemről, vagy akár ki is nyomtathatom, így mindig kéznél van, ha szükségem van rá.

Mielőtt belevágtam volna a lakberendező iskolá(k)ba, nagyon sokat keresgéltem ilyen anyagokat, amiket a mai napig őrzök egy mappában. Hasznosak, de mindig továbbkeresgéltem, mert nem volt benne minden, amit tudni szerettem volna. Valószínűleg nem is fogok ilyent soha találni, hiszen az írójuk nem konkrétan az én kérdéseimre adja meg a választ. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a “problémámmal” nem vagyok egyedül, ezért úgy döntöttem,  elkészítem a saját kisokosaimat,  amik – szerintem – az összes hasznos információt tartalmazni fogják egy-egy terület tervezéséhez.

Ezek a kisokosok nem tesznek lakberendezővé, nem váltja ki azt, ha a lakásod  megtervezéséhez szakember segítségét vennéd igénybe, de ha érdekel a lakberendezés, ha szeretnéd megtervezni a saját pl. konyhádat, ez az anyag hatalmas segítséget fog neked nyújtani!

Mégis mit fog tartalmazni a Konyhatervezési kisokos?

  1. Milyen konyhára van szükségünk? Saját igényeink felmérése
  2. Hogyan mérjük fel a helyiséget?
  3. A konyha helye a lakásban: építkezés előtt állóknak: a konyha tájolása, térkapcsolatok a lakáson belül
  4. Fények szerepe a konyhában
  5. A konyha funkciói: tárolás – sütés -főzés – étkezés
  6. Technológia sorrend, ahhoz kapcsoló eszközök és gépek
  7. Ergonómia, méretek számítása a konyhában
  8. Munkalapok: anyagok és tulajdonságai
  9. Konyhai hátfalak: anyagok és tulajdonságai
  10. Gyakori  tervezési hibák

Képekkel ábrákkal, számokkal, hogy minden könnyen érthető legyen!

Itt, a designora.hu weboldalon hamarosan megtaláljátok a szolgáltatások közt!

Ha érdekel, hogy tudjátok majd  beszerezni a Konyhatervezési kisokost, esetleg van valami, amiről szívesen olvasnátok még benne, írjatok a hello@92.118.24.129 email-címre!